'Real Madrid berooft Manchester United van sterkhouder'

'Real Madrid berooft Manchester United van sterkhouder'
Zaterdag 28 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Real Madrid is op zoek naar versterking voor de rechtsbackpositie en heeft Manchester United-verdediger Diogo Dalot op het oog. Hoewel Trent Alexander-Arnold van Liverpool bovenaan de verlanglijst van Los Blancos staat, overweegt de Spaanse grootmacht Dalot als alternatief mocht de overstap van Alexander-Arnold niet doorgaan.

Met Dani Carvajal (32) en Lucas Vázquez (33) beschikt coach Carlo Ancelotti over ervaren opties, maar Real zoekt naar jongere alternatieven. Dalot, die een vaste waarde is geworden onder Erik ten Hag, wordt gezien als een geschikte kandidaat vanwege zijn jeugd (25 jaar) en ervaring.

De Portugese international, die in 2018 bij Manchester United kwam onder José Mourinho, heeft inmiddels 165 wedstrijden voor de club gespeeld. Zijn contract bij United loopt tot 2028, met de optie voor een extra jaar, wat betekent dat de club uit Manchester niet onder druk staat om hem te verkopen.

Toch zou een benadering van Real Madrid aantrekkelijk kunnen zijn voor de rechtsback, die zich zou kunnen laten verleiden door een overstap naar de Spaanse hoofdstad.

Poll: Zou dit een goeie transfer zijn van Real?

TAGS  I  Manchester United  I  Diogo Dalot  I  Real Madrid

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024