''Vergeten' Rode Duivel solliciteert naar nieuwe kans onder Tedesco'

''Vergeten' Rode Duivel solliciteert naar nieuwe kans onder Tedesco'
Zondag 29 september 2024 - 13:00   I   door Redactie

Ondanks dat Christian Benteke ondertussen al twee jaar weg is uit Europa, is hij zijn neus voor doelpunten nog niet verloren. De 45-voudig Rode Duivel, tegenwoordig aan de slag bij DC United, is alleen topschutter in de Amerikaanse competitie.

Afgelopen nacht (Belgische tijd) stonden DC United en Columbus Crew tegenover elkaar, een aartsmoeilijke opdracht voor de club van Benteke aangezien de tegenstander helemaal bovenin het klassement meedraait. Toch hield het goed stand, en daar mag het Benteke voor bedanken.

De ex-spits van onder meer Liverpool en Genk scoorde beide doelpunten voor zijn club in het 2-2 gelijkspel tegen Columbus Crew. Benteke opende na een half uur de score en hing de bordjes in minuut 81 weer gelijk. Daarmee verstevigt hij zijn koppositie in de topschuttersstand van de MLS.

De 33-jarige spits heeft nu een fraaie 21 doelpunten gescoord in 27 wedstrijden. Dat zijn erg mooie statistieken voor de spits, die met zijn cijfers misschien wel Domenico Tedesco kan overhalen om hem nog eens te selecteren voor de Rode Duivels. Zelf ziet hij dat nog steeds heel erg zitten. Dat vertelde hij onlangs.

Poll: Verdient Benteke een nieuwe kans bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Christian Benteke  I  DC United  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024