Fredberg aan zet: 'Anderlecht zet grote stap richting nieuwe trainer'

Fredberg aan zet: 'Anderlecht zet grote stap richting nieuwe trainer'
Maandag 30 september 2024 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht zal voor de interlandbreak geen nieuwe trainer aanstellen. Op die manier blijft David Hubert aan als interim-coach in zowel de Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad van komende donderdag en de thuismatch tegen Standard van volgend weekend.

Na deze week volgt er dan een tweeluik waarin de Rode Duivels het in de Nations League zullen opnemen tegen Italië en Frankrijk. Dat geeft Anderlecht de tijd om relatief rustig op zoek te gaan naar een nieuwe coach. Het Nieuwsblad komt nu met een update.

Volgens de krant heeft Anderlecht enkele kandidaten geselecteerd en zou Jesper Fredberg ondertussen verkennende gesprekken hebben opgestart met hen. Om welke trainers het precies gaat, is niet bekend. De afgelopen weken werden verschillende namen genoemd.

Mark van Bommel, Karel Geeraerts, Kasper Hjulmand: het zijn maar drie van de mogelijke kandidaat-opvolgers van Brian Riemer. Of Anderlecht ook effectief met een van hen aan tafel zit, moet nog blijken. Het is niet uitgesloten dat Fredberg met een verrassing uit de bus komt.

Poll: Wie van de drie genoemde kandidaten zie jij het liefst als trainer van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Jesper Fredberg  I  Mark van Bommel

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024