Opgelet Genk: Revelatie staat bovenaan het lijstje van concurrent uit de JPL

Opgelet Genk: Revelatie staat bovenaan het lijstje van concurrent uit de JPL
Maandag 30 september 2024 - 16:00   I   door Redactie

Het scheelde niet veel of Hyeon-gyu Oh had bij een andere club gespeeld dan KRC Genk. Ook Charleroi toonde afgelopen zomer namelijk interesse in de Zuid-Koreaan. Dat onthulde CEO Sports Mehdi Bayat zelf bij RTL Sports.

Bayat noemt het mislopen van Oh de grootste ontgoocheling van vorige transfermercato. “Dat we naast Andi Zeqiri grepen was niet onze grootste teleurstelling in de afgelopen zomermercato”, vertelt hij. “Ons toptarget was Hyeon-gyu Oh. Hij koos echter voor Racing Genk.”

Oh maakte midden juli de overstap naar Limburg. De spits werd weggeplukt bij de Schotse topclub Celtic Glasgow. Genk betaalde toen 2.7 miljoen euro om hem over te nemen van de Schotten. Na een moeilijke start, begint hij zich de afgelopen wedstrijden steeds meer te profileren.

In de laatste drie competitiewedstrijden was hij in totaal goed voor drie goals en één assist, ook meteen zijn volledige statistieken voor het nog prille seizoen. Waar ze bij Genk ongetwijfeld tevreden zullen zijn met Oh, zullen ze bij Charleroi toch met enige jaloezie kijken naar de prestaties van de spits.

Poll: Wat vind jij tot nu toe van Oh?

TAGS  I  Hyeon-gyu Oh  I  Genk  I  Charleroi

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024