Ontevreden Killian Sardella richt zich tot ploegmaats: "Daar ligt het grootste probleem"

Ontevreden Killian Sardella richt zich tot ploegmaats:
Zondag 29 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze allerminst tevreden met het 1-1 gelijkspel tegen Dender. Het is nu al van 17 augustus geleden dat paars-wit nog eens een competitiematch kon winnen. Rechtsachter Killian Sardella ziet het allemaal met lede ogen aan.

"Het was een heel lastige wedstrijd”, vertelde hij na afloop. “We begonnen goed in de eerste helft, maar lieten hen daarna te veel in de wedstrijd komen. We wisten dat hun sterke punten dode spelmomenten en counters waren, en ze waren daarin iets te gevaarlijk naar mijn smaak."

Verder hekelt hij het feit dat zijn ploeg veel te zwak uit de kleedkamer kwam. "In de tweede helft begonnen we niet sterk genoeg. We hebben hun counter slecht verdedigd en dat heeft ons het doelpunt gekost”, waarna hij ook met de vinger wijst naar de aanvallers, en onrechtstreeks Luis Vasquez. Hij miste drie grote kansen.

"We hebben het einde van de wedstrijd goed aangepakt en veel kansen gecreëerd, maar het lukte ons niet om af te maken. Dat is jammer. Er waren wel positieve zaken, maar dit gebrek aan efficiëntie is echt zonde. Het is ons grootste probleem dit seizoen”, legt hij de vinger op de wonde.

Poll: Is de efficiëntie inderdaad het grootste probleem bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Luis Vasquez

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024