Filip Joos haalt keihard uit naar Anderlecht: "Ik snap het niet"

Filip Joos haalt keihard uit naar Anderlecht:
Zondag 29 september 2024 - 14:00   I   door Redactie

De afgelopen jaren zijn er op bestuurlijk vlak veel verschuivingen gebeurd bij Anderlecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de verschillende technisch directeurs die sinds 2017 aan de slag waren in Brussel. Op dit moment heeft Jesper Fredberg die rol. Filip Joos stelt zich vagen bij de Deen.

“Fredberg, mmja.. Hij en Riemer leken toch heel erg aan elkaar te hangen”, vertelt hij in 90 Minutes. “Die mercato was toch vreemd, maar dat hangt wellicht wel samen met de financiën. Ik snap dat je dan zegt dat je nog eens een kans wil geven aan Verschaeren.”

Verder wijst hij naar de chaos op hoger niveau. “Wie beslist nu wat bij Anderlecht?”, vraagt hij zich af. “Ik snap niet wat die daar nu allemaal doen. Coucke waait daar ook nog rond. Die zijn centen hebben ze nodig”, waarna hij zijn vizier richt op Wouter Vandenhaute.

“En Vandenhaute is iemand die beslissingsmacht wil. Die gaat daar niet zomaar zitten, die doet dingen. Zo kennen we hem toch. Niet-uitvoerend? Wouter Vandenhaute en niet-uitvoerend, dat bestaat niet. Dat is net zijn kracht. Hij voert altijd uit”, sluit Joos af.

Poll: Begrijp jij de verontwaardiging van Joos?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg  I  Marc Coucke  I  Wouter Vandenhaute

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024