'Nicky Hayen neemt drastisch besluit over Maxim De Cuyper'

'Nicky Hayen neemt drastisch besluit over Maxim De Cuyper'
Maandag 30 september 2024 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge speelt komende woensdag zijn tweede wedstrijd in de Champions League. Na de verloren thuismatch tegen Borussia Dortmund moet het zich nu weten te herpakken op het veld van Sturm Graz. De vraag is of dat met of zonder Maxim De Cuyper zal zijn.

De linksachter van Club laat het de voorbije weken namelijk wat afweten. Afgelopen weekend liet hij zich nog te makkelijk passeren in het duel met Charleroi. Daarnaast leek het alsof hij bij momenten conditioneel niet meekon. Marc Degryse stel zich daarom vragen.

“Als hij zich woensdag niet kan herpakken, vind ik dat Hayen moet ingrijpen”, stelt hij in Het Laatste Nieuws. “Ofwel gebruik je dan De Cuyper op een andere manier - als wingback in een driemansdefensie - of je haalt hem naar de bank en je behoudt het systeem.”

Mocht De Cuyper geen indruk laten, dan moet hij vrezen voor zijn plaats. Club heeft namelijk genoeg opties. Dat ziet ook Degryse. “Sabbe is een alternatief, of je brengt Seys naar links en je dropt Siquet, al is dat defensief ook geen zekerheid”, besluit hij.

Poll: Moet Hayen het vertrouwen behouden in De Cuyper?

TAGS  I  Club Brugge  I  Maxim De Cuyper

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024