'Einde verhaal voor Ferran Jutgla bij Club Brugge': "Zet hem maar in de A-ploeg"

'Einde verhaal voor Ferran Jutgla bij Club Brugge':
Zondag 29 september 2024 - 21:00   I   door Redactie

Mocht Gustaf Nilsson stoppen met scoren bij Club Brugge, dan kan het binnenkort misschien wel terugvallen op Kaye Furo. De zeventienjarige spits maakt dit seizoen heel wat furore bij Club NXT. Zaterdag tegen SK Beveren maakte hij nog een erg fraai doelpunt.

Club NXT staat momenteel met negen punten uit zes wedstrijden op een knappe achtste plaats in de stand van de Challenger Pro League. Het is daarmee de eerste beloftenploeg van allemaal. Jong Genk volgt op drie punten terwijl de RSCA Futures onderaan bengelen.

Dat Club NXT het zo goed doet, heeft het mede te danken aan Furo. Dit seizoen speelde hij tot dusver zeven wedstrijden voor de beloften van Club. Daarin kan hij uitstekende statistieken voorleggen. In totaal scoorde hij namelijk vijf doelpunten.

Van die vijf doelpunten was de goal van zaterdag tegen Beveren misschien wel de mooiste. Net voor rust veroverde Furo de bal op de eigen speelhelft, waarna hij het hele veld overstak en de actie fraai afmaakte. De beelden gaan ondertussen rond op het internet.

Poll: Kan Furo het in de toekomst maken als eerste spits van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  Kaye Furo

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024