JPL maakt zich op voor knaltransfer': "Als je ziet welk niveau hij haalt"

JPL maakt zich op voor knaltransfer':
Maandag 30 september 2024 - 14:00   I   door Redactie

Union zag deze zomer heel wat sterkhouders vertrekken. Vooral het verlies van Gustaf Nilsson en Cameron Puertas, die voor vijftien miljoen euro naar Al-Qadsiah trok, was sportief gezien een grote aderlating voor de Brusselaars. Als vervanger haalde het onder meer Franjo Ivanovic.

De Kroaat werd voor vier miljoen euro overgekocht van HNK Rijeka uit zijn thuisland. Sindsdien speelde hij vijf wedstrijden voor de Unionisten. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist. Volgens doelman Anthony Moris gaat de Jupiler Pro League nog veel plezier beleven aan hem.

“Het is een killer”, citeert Het Nieuwsblad hem. “Als je ziet welk niveau hij op zijn 20ste al haalt, zowel fysiek, technisch als tactisch, dat is wel wat. De Belgische competitie kan maar beter van hem genieten, want lang gaat hij hier niet rondlopen”, voorspelt de Luxemburger.

Zelf vergelijkt Ivanovic zich met een echte topspits. “Qua speelstijl vind ik mezelf wat weghebben van Luis Suárez. Ik speel wel wat anders, maar vooral qua beweging in de zestienmeter probeer ik dingen van hem op te steken. In de bal of diep: ik probeer de verdediger altijd te doen gissen naar mijn volgende beweging”, omschrijft hij zichzelf.

Poll: Is Ivanovic de volgende Unionist die voor de nodige miljoenen een toptransfer gaat maken?

TAGS  I  Union  I  Franjo Ivanovic  I  Anthony Moris

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024