Drama in eigen land: 'KMSK Deinze houdt op te bestaan'

Drama in eigen land: 'KMSK Deinze houdt op te bestaan'
Maandag 30 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Het ziet er steeds slechter uit voor KMSK Deinze. De club, die actief is in de Challenger Pro League, werd op voorhand beschouwd als de favoriet om promotie af te dwingen naar de Jupiler Pro League. Eind september hebben ze heel wat andere kopzorgen.

Zo hebben de Oost-Vlamingen in een statement laten weten dat de hoofdaandeelhouder geen geld meer zal investeren in de club. “Ondanks de eerdere beloftes die afgelopen week zijn gedaan aan het management, de spelers, staff en leveranciers, heeft hoofdaandeelhouder ACA Football Partners (ACAFP) besloten de geldkraan volledig dicht te draaien”, staat er te lezen op hun website.

“We betreuren deze beslissing, die onze positie aanzienlijk heeft verzwakt en de club in een uiterst moeilijke situatie plaatst, waarin directe maatregelen noodzakelijk zijn om de werking van KMSK Deinze te garanderen”, leest het verder. Ondertussen zou Deinze al volop in gesprek zijn met nieuwe investeerders.

“We bevinden ons momenteel in een zeer kritieke fase, maar zijn actief op zoek naar oplossingen. Er zijn momenteel concrete gesprekken gaande met meerdere potentiële investeerders, en de club blijft openstaan voor nieuwe kandidaten. We doen er alles aan om de club te stabiliseren en de continuïteit te waarborgen”, blijfven ze tot slot hoopvol.

 

Poll: Komt het nog goed met Deinze?

TAGS  I  KMSK Deinze

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024