Verrassende uitblinker bij Anderlecht geeft fans hoop: "Het smaakt naar meer"

Verrassende uitblinker bij Anderlecht geeft fans hoop:
Zondag 29 september 2024 - 22:00   I   door Redactie

Tristan Degreef steekt dit seizoen zijn neus voorzichtig aan het venster bij Anderlecht. De aanvallende middenvelder kreeg van Brian Riemer hier en daar zijn kans en ook onder interim-trainer David Hubert mag hij zich bij momenten tonen.

Zaterdagavond viel hij nog 23 minuten in tijdens de wedstrijd op Dender (1-1). De negentienjarige middenvelder toonde zich en zorgde ei zo na nog voor de winnende treffer. Helaas voor hem stond Lucas Vasquez in de fase daarvoor buitenspel.

Na afloop van de wedstrijd kwam Degreef terug op zijn match. “Ik zat meteen goed in de wedstrijd. Ik denk dat ik scherp inviel. Het smaakt naar meer. Ik moet mijn kansen grijpen als ik ze krijg. Jammer, dat die goal in de laatste minuut nog afgekeurd werd.”

Verder toont Degreef zich erg hongerig. “Uiteraard had ik liever al wat meer minuten voor de A-ploeg gesprokkeld, dat geldt voor iedereen. Maar ook als ik bij de Futures speel geef ik de volle honderd procent. Morgen speel ik overigens ook gewoon mee met de Futures", geeft hij tot slot aan.

Poll: Wat vind jij tot nu toe van Tristan Degreef?

TAGS  I  Anderlecht  I  Tristan Degreef

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024