Geel verwacht dit hoge aantal toeschouwers voor kraker tegen Turnhout

Geel verwacht dit hoge aantal toeschouwers voor kraker tegen Turnhout
Donderdag 26 september 2024 - 15:05   I   door Redactie

Bij Verbroedering Geel maken ze zich op voor de absolute Kempense derby tegen Turnhout. Ooit waren beide ploegen tweedeklassers, vandaag vinden we ze terug in derde amateur.

Beide ploegen willen graag weer hogerop. De ene ploeg zegt dat wat duidelijker dan de andere, maar geen van beide teams wil een bijrol spelen in de reeks waar ze nu zijn. Geel is met 7 op 12 aan het seizoen begonnen, Turnhout met 5 op 12.

Bovenal is het een derby en dan staat er veel meer op het spel dan enkel de drie punten. De twee clubs zijn absolute aartsrivalen. Voor de wedstrijd geldt uit veiligheidsoverwegingen een comb-regeling, wat in derde amateur redelijk ongezien is. Tickets zijn enkel in voorverkoop te krijgen. Zowel vanuit de hoek van Geel als vanuit Turnhout is er grote belangstelling.

Bij Geel weten ze nu al zeker dat er zaterdag meer dan 1.000 toeschouwers zullen zijn. Vrijdagavond tussen 18 en 20 uur is er in Geel nog een laatste voorverkoopmoment. Het zou dus zelfs nog richting de 1.500 toeschouwers kunnen gaan, afhankelijk van wie vrijdag nog een ticket komt bemachtigen. (RVB)

Poll: Snap jij dat er combiregeling is in die amateurreeks?

TAGS  I  ASV Geel  I  Turnhout

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024