Marc Degryse haalt verschroeiend hard uit naar Beerschot

Marc Degryse haalt verschroeiend hard uit naar Beerschot
Maandag 30 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

Beerschot slaagde er zondagmiddag niet in om te verrassen. De rode lantaarn verloor uiteindelijk met een 5-0 forfaitscore nadat de match een kwartier voor tijd werd stilgelegd bij een 4-0 achterstand. Beerschot staat zo troosteloos laatst met slechts 1 op 27. Voor Marc Degryse is het duidelijk wie er het meeste schuld treft bij de malaise.

De analist van Het Laatste Nieuws weet dat het niet aan Dirk Kuyt ligt. “Je mag om het even welke trainer voor de groep van Beerschot zetten, het zal niet beter worden. Er is maar één schuldige voor de sportieve malaise, en dat is het beleid”, wijst hij met de vinger.

Degryse doelt op de buitenlandse investeerders. “Wat baat het om een buitenlandse investeerder te hebben als die zich helemaal niet bekommert om de club”, vraagt hij zich hardop af, waarna hij onderstreept dat het seizoen er al op zit voor Beerschot.

Beerschot is nu al een vogel voor de kat. Zelfs de eindronde kan geen soelaas brengen, de achterstand zal te groot zijn. Kuyt krijgt van mij het voordeel van de twijfel. Per slot van rekening loodste hij de club naar eerste klasse, en ik vond dat hij zijn ploeg op de Bosuil alles bij elkaar scherp aan de aftrap had gebracht”, aldus Degryse.

Poll: Moet Dirk Kuyt aanblijven als trainer vind je?

TAGS  I  Beerschot  I  Dirk Kuyt

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024