Sturm Graz komt met stevige waarschuwing voor Club Brugge

Sturm Graz komt met stevige waarschuwing voor Club Brugge
Zondag 29 september 2024 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge trekt komende woensdag naar Oostenrijk waar het Sturm Graz zal treffen op de tweede speeldag van de Champions League. Een goede week geleden verloor Club zijn eerste wedstrijd nog met 0-3 van Borussia Dortmund. Tijd voor ereherstel denken ze in Brugge.

Van alle tegenstanders die de Belgische landskampioen zal treffen in de league phase van de Champions League lijkt Sturm Graz de meest haalbare kaart te zijn. Toch is de Oostenrijkse topclub een gevaarlijke klant. Het staat namelijk aan de leiding in de Bundesliga.

Met 16 punten uit acht wedstrijden telt het één puntje meer dan grote rivaal Rapid Wien. RB Salzburg volgt op drie punten, maar heeft wel twee matchen minder gespeeld. Salzburg kan Sturm Graz met andere woorden nog inhalen, mocht het minstens 3 op 6 pakken.

Hoe dan ook is de tegenstander van Club erg goed aan het seizoen begonnen. Zaterdag nog won het met 1-2 op het veld van BW Linz, de vijfde in de stand. De Oostenrijkers hebben zo het nodige vertrouwen getankt voor de match tegen Club Brugge.

Poll: Wie wint er woensdag?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sturm Graz

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024