Anderlecht bibbert: Verschrikkelijke voorspelling treft de club

Anderlecht bibbert: Verschrikkelijke voorspelling treft de club
Dinsdag 01 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht verkocht Zeno Debast afgelopen zomer aan Sporting Portugal. De Portugezen betaalden zo’n vijftien miljoen euro om de verdediger over te nemen. Bij Het Laatste Nieuws komt Debast nog eens terug op zijn periode bij Anderlecht en spreekt hij zich ook uit over de huidige situatie.

De Rode Duivel heeft meteen slecht nieuws voor de fans. Hij ziet Anderlecht nog wel even sukkelen. “Een opbouw is niet één of twee jaar. Misschien nog wel vijf of zes. Je gaat dat inderdaad al vaak gehoord hebben, maar niemand kan er een datum opplakken. Ik kan toch moeilijk zeggen dat Anderlecht in 2026 opnieuw kampioen is?”, klinkt het.

Verder geeft hij aan Anderlecht nog steeds van dichtbij te volgen. “Ik kijk nog altijd alle wedstrijden. Het Anderlecht-voetbal is er nog niet echt, maar ze hebben wel nog veel punten gehaald. Nu Brian Riemer er niet meer is, kan je niet verwachten dat de ploeg op één of twee weken champagnevoetbal speelt.”

Tot slot komt Debast nog eens terug op het mislopen van de titel vorig jaar. Het had dé wederopstanding kunnen betekenen. “Dan was alles nu rozengeur en maneschijn. Ik ben er, nogmaals, zeker van dat het goedkomt. Champions League met Anderlecht was mooi geweest, maar ik ben nu supporter”, besluit hij.

Poll: Speelt Anderlecht dit seizoen nog mee voor de titel denk je?

TAGS  I  Zeno Debast  I  Anderlecht

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024