Thorsten Fink stomverbaasd bij Genk: "Dat heb ik nog nooit gezien"

Thorsten Fink stomverbaasd bij Genk:
Dinsdag 01 oktober 2024 - 22:00   I   door Redactie

Thorsten Fink is uitstekend gestart bij Genk. De Duitser staat helemaal bovenaan het klassement van de Jupiler Pro League en telt al zes punten meer dan eerste achtervolger Antwerp. Tegenover TVL geeft Fink aan erg tevreden te zijn bij zijn nieuwe werkgever.

De ex-speler van onder meer Bayern München is onder de indruk van de jeugd én de supporters. “Ik heb veel goede dingen gezien van de club. Ze hebben goede jeugd, wat belangrijk is voor de lange termijn. Een goed stadion, goede fans”, toont hij zich gelukkig.

Ook over de sfeer in het stadion is hij erg te spreken: “De sfeer is altijd top bij ons. Dat heb ik nooit gezien in een stadion met 18.000 of 20.000 plaatsen. Iedereen die er in de laatste match was, zei dat de sfeer fantastisch was.”

Tot slot benadrukt Fink zijn loyaliteit aan Genk. “Ik wil niet praten over een mogelijk vertrek want ik ben pas drie maanden hier. Ik zit bij een topclub en wil die niet zomaar opgeven voor iets anders. Racing Genk wordt mijn laatste club in België.”

Poll: Leidt Fink Genk naar een nieuwe titel dit seizoen?

TAGS  I  Thorsten Fink  I  Genk

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024