"Mooi toch?": Geweldige berichten voor Hans Vanaken

Dinsdag 01 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Hans Vanaken mag zich een echt Club Brugge-icoon noemen. Woensdagavond speelt hij zijn vijftigste wedstrijd in de Champions League voor Club, meteen ook zijn 461ste wedstrijd in totaal. Ex-Anderlecht-speler Olivier Deschacht is sterk onder de indruk van het parcours van de aanvallende middenvelder.

Deschacht, zelf 603 wedstrijden gespeeld voor grote concurrent Anderlecht, heeft niets dan lof voor Vanaken. “Binnen 50 jaar zal iedereen zich Hans nóg steeds herinneren. Mooi toch?”, steekt hij in Het Nieuwsblad de loftrompet voor Vanaken. 

“Ik vind het echt de goeie keuze dat hij altijd bij Club is gebleven. Hans is een icoon van Club Brugge. Dat is toch veel beter dan ook eens een periode bij Wolverhampton, Southampton, Schalke of wat dan ook?”, geeft hij verder aan.

Volgens Deschacht is het Vanaken die aan de basis staat van de successen van Club. “Voor mij is hij de man die de wederopstanding van Club Brugge heeft verwezenlijkt en Anderlecht van de troon heeft gestoten. Niet de overname een paar jaar eerder of een trainer, wel Vanaken heeft een groot aandeel in de sportieve groei van Club de laatste jaren.” Mooie woorden van het Anderlecht-icoon.

Poll: Had Club Brugge evenveel prijzen gewonnen zonder Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hans Vanaken

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024