'De druk wordt te groot voor Nicky Hayen: Sterkhouder uit de ploeg gezet'

'De druk wordt te groot voor Nicky Hayen: Sterkhouder uit de ploeg gezet'
Dinsdag 01 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk op het veld van Charleroi. Bij Club waren er wel meer spelers die het lieten afweten, maar Gert Verheyen was in Extra Time vooral erg kritisch op Andreas Skov Olsen. De Deen was voor de zoveelste keer onzichtbaar.

Verheyen begint met de vertellen dat slechts één aanvaller hem kon bekoren vrijdag. “Voorin was voor mij enkel Tzolis klaar om die match te spelen. Hij was ook gewoon goed. De rest gaf vooraan niet thuis. En dan kom je toch weer bij hetzelfde verhaal uit en dat is Skov Olsen”, klink het.

De rechtsbuiten liet het volledig afweten en dat is niet de eerste keer ziet Verheyen. “Je weet op zo'n vrijdagavond als het wat kouder wordt, de bladeren beginnen te vallen en het regent in Charleroi ... dan heb je geen Skov Olsen. Dan kun je zijn score op voorhand invullen: een 4 op 10. Zo is het altijd met hem."

Volgens de analist moet trainer Nicky Hayen bij moeilijke omstandigheden voortaan beslissen niet met Skov Olsen te starten. “Als je in de bus zit naar Charleroi, het regent en de bladeren vallen, moet je eigenlijk daar nog denken: 'niet met Skov Olsen, maar met een andere’”, stelt Verheyen vast.

Poll: Moet Hayen Skov Olsen nog steeds laten starten in de volgende wedstrijden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024