Europa beeft: 'Transferoorlog barst los voor EK-revelatie Nico Williams'

Europa beeft: 'Transferoorlog barst los voor EK-revelatie Nico Williams'
Dinsdag 01 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

Barcelona heeft afgelopen zomer met Dani Olmo een van de EK-uitblinkers van Spanje weten te strikken. Daar willen de Catalanen het echter niet bij houden. Ook Nico Williams staat nog steeds helemaal bovenaan het verlanglijstje van de Spaanse topclub.

Waar het vorige zomer al stevig aan de mouw trok van de dribbelvaardige speler, wil het de komende transferwindows een nieuwe poging doen om hem naar de club te halen. Momenteel speelt de 22-jarige Williams bij Athletic, waar hij nog een contract heeft tot medio 2027.

De buitenspeler zal met andere woorden geen goedkope vogel zijn, zeker niet als je weet dat zijn marktwaarde geschat wordt op 70 miljoen euro. Bovendien zorgt het feit dat zijn contract nog drie jaar doorloopt er wellicht voor dat Athletic op meer hoopt dan de marktwaarde van zijn goudhaantje.

Nog een obstakel voor Barcelona is dat zij niet de enige zijn met interesse in Williams. CaughtOffside meldt namelijk dat nu ook Juventus belangstelling heeft om de 22-voudig international in te lijven. Op die manier lijkt Williams binnenkort een van de meest spraakmakende transfers te zullen worden.

Poll: Waar zie jij Williams het liefst spelen als je moest kiezen?

TAGS  I  Barcelona  I  Juventus  I  Nico Williams

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024