Kevin De Bruyne bezorgt Domenico Tedesco nieuwe klap in het gezicht

Kevin De Bruyne bezorgt Domenico Tedesco nieuwe klap in het gezicht
Dinsdag 01 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne moest op 18 september in het Champions League-duel met Inter vroegtijdig naar de kant met een blessure. Sindsdien was het gissen wanneer de aanvoerder van de Rode Duivels opnieuw fit zou zijn en was het niet zeker of hij de duels met de nationale ploeg zou missen.

Donderdag 10 en maandag 14 oktober staan de volgende interlands op het programma. Dan nemen de Rode Duivels het op tegen respectievelijk Italië en Frankrijk. De vraag is nu of dat met of zonder De Bruyne zal zijn. Pep Guardiola gaf zonet een korte update over de toestand van zijn speler.

Dinsdagavond speelt Manchester City op bezoek bij Slovan Bratislava. City zal het in die match nog zonder De Bruyne moeten doen. Ook de wedstrijd van zaterdag tegen Fulham komt nog te vroeg. "Hopelijk is Kevin terug na de interlandbreak”, vertelt de Spanjaard.

Het feit dat De Bruyne nog steeds niet terug is belooft niet veel goeds voor de Rode Duivels. Het zou een serieuze aderlating zijn voor de troepen van bondscoach Domenico Tedesco om het zware tweeluik tegen Italië en Frankrijk aan te vatten zonder hun sterspeler. Zonder hem wordt het een erg zware karwij.

Poll: Kunnen de Rode Duivels iets rapen tegen Italië en Frankrijk zonder De Bruyne?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Rode Duivels

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024