Na de 5-0 forfaitnederlaag van zondag: 'Ontslag voor Dirk Kuyt'

Na de 5-0 forfaitnederlaag van zondag: 'Ontslag voor Dirk Kuyt'
Dinsdag 01 oktober 2024 - 12:30   I   door Redactie

Beerschot heeft er een erg pijnlijk weekend op zitten. De troepen van trainer Dirk Kuyt verloren met 5-0 forfaitcijfers van stadsrivaal Antwerp. Hein Vanhaezebrouck ziet het somber in voor de laatste in de stand en stelt zich vragen bij de aanpak van Kuyt.

Antwerp ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Voor Beerschot was er dus nog niets verloren. Toch kwamen ze maar belabberd uit de kleedkamer, iets wat Vanhaezebrouck niet begrijpt. “Dan praat je in op die gasten, zodat ze met full drive aan die tweede helft beginnen”, stelt hij bij Het Nieuwsblad.

De analist wijst de trainer van Beerschot met de vinger. “Met het mes tussen de tanden. Maar Beerschot kwam zo mak en tam uit die kleedkamer. Dan vraag ik me toch af wat daar besproken werd”, heeft hij zijn bedenkingen bij Kuyt.

HVH vreest daarom het ergste voor de Nederlander. “Ik zal nooit roepen om een trainerswissel maar Beerschot speelde op Antwerp alsof het al de handdoek had gegooid. Is hij in staat dat geloof er weer in te pompen? Daar vrees ik toch voor”, ziet hij het niet meer goedkomen.

Poll: Treft Dirk Kuyt schuld voor de malaise bij Beerschot?

TAGS  I  Beerschot  I  Antwerp  I  Dirk Kuyt

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024