Storm raast voort: Kevin De Bruyne zorgt voor schokgolf bij de Rode Duivels

Storm raast voort: Kevin De Bruyne zorgt voor schokgolf bij de Rode Duivels
Dinsdag 01 oktober 2024 - 08:30   I   door Redactie

De Rode Duivels verloren begin september met 2-0 van Frankrijk in de Nations League. Na afloop van de wedstrijd toonde Kevin De Bruyne zich erg teleurgesteld en haalde hij uit naar zijn medespelers. Een kleine maand later onthult Zeno Debast hoe boos De Bruyne was.

In een interview met Het Nieuwsblad blikt hij terug op de match tegen Frankrijk. Na afloop van de wedstrijd verscheen De Bruyne voor de camera’s van VTM, waar Gilles De Bilde hem enkele vragen stelde. De Rode Duivel toonde zich geïrriteerd. Dat was hij even voordien ook al in de kleedkamer, getuigt Debast.

 "Ik heb het tv-interview van Kevin eerlijk gezegd niet gezien. Maar ik weet natuurlijk wat hij zei in de kleedkamer. Eerlijk? Ik denk niet dat ik De Bruyne ooit zo boos zag”, onthult hij. De centrale verdediger is zo de eerste Rode Duivel die terugkomt op de ontgoocheling van De Bruyne.

Debast toont zich verder wel strijdvaardig. “Dit zal niet blijven hangen. We hebben een jonge, weerbare ploeg. Het is goed dat er ervaren leiders zijn zoals Kevin die face to face zeggen waar het op staat. Neen, ik heb De Bruyne nadien ook geen bericht meer gestuurd”, geeft hij nog mee.

Poll: Was de woede van De Bruyne terecht volgens jou?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kevin De Bruyne  I  Zeno Debast

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024