Dat zou wat zijn: Klinkende naam gelinkt aan trainerschap bij Anderlecht

Dat zou wat zijn: Klinkende naam gelinkt aan trainerschap bij Anderlecht
Dinsdag 01 oktober 2024 - 09:30   I   door Redactie

Opnieuw wordt Hein Vanhaezebrouck in verband gebracht met de job als hoofdtrainer van Anderlecht. Deze keer is het oud-speler Frédéric Peireman die Anderlecht adviseert om voluit voor Vanhaezebrouck te gaan. Voor hem is hij de ideale man om paars-wit terug op de rails te krijgen.

Tegenover La Dernière Heure vertelt hij waarom de ex-trainer van onder meer Gent en Anderlecht de juiste keuze zou zijn. "Hij is een Belg, kent het kampioenschap, is vrij en hij heeft een revanche te nemen voor zijn eerste periode bij Anderlecht”, klinkt het.

Peireman merkt op dat er een gebrek aan mentaliteit is bij Anderlecht. Vanhezebrouck kan de spelergroep daar attent op maken. “Ik heb de Anderlecht-mentaliteit nu al enkele jaren niet meer gezien, hij kan die terug brengen", zo denkt hij.

Of Anderlecht ook effectief in zee gaat met zijn ex-trainer, lijkt echter niet het geval. Vanhaezebrouck stelde onlangs zelf dat hij een terugkeer niet zag zitten. Tegenwoordig is hij actief als analist en commentator en daar is hij op dit moment erg tevreden mee.

Poll: Is Vanhaezebrouck dé man die Anderlecht nodig heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Hein Vanhaezebrouck

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024