Thibaut Courtois getuige van slecht nieuws voor de Rode Duivels

Thibaut Courtois getuige van slecht nieuws voor de Rode Duivels
Dinsdag 01 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois blesseerde zich zondag in de stadsderby tussen Atlético Madrid en Real Madrid aan de adductoren. Daardoor zal hij nu enkele weken aan de kant blijven en neemt Andriy Lunin zijn plaats in. Dat was vorig seizoen ook al het geval.

Waar Real dus een flinke opdoffer krijgt te verwerken met de blessure van zijn doelman, is er wel uitstekend nieuwe te rapen over Kylian Mbappé. De Franse sterspeler moest in het duel tegen Alaves van vorige week nog geblesseerd naar de kant. Al snel werd gevreesd dat hij weken out zou zijn.

Maar niets is minder waar. De pijlsnelle aanvaller zit gewoon alweer in de selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen Lille, dat woensdagavond op het programma staat. Daarmee bestaat de kans dat Kylian zijn broer treft. Jongere broer Ethan speelt namelijk bij Lille.

Dat Mbappé veel sneller terug is dan verwacht, betekent slecht nieuws voor de Rode Duivels. De troepen van Domenico Tedesco nemen het op 14 oktober op tegen Frankrijk in de terugmatch voor de Nations League. Verwacht werd dat Mbappé de match links zou moeten laten liggen, maar dat lijkt nu dus niet het geval.

Poll: Kunnen de Rode Duivels Frankrijk over twee weken verslaan?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Rode Duivels  I  Kylian Mbappé  I  Real Madrid

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024