'Mark van Bommel neemt beslissing over Anderlecht'

'Mark van Bommel neemt beslissing over Anderlecht'
Dinsdag 01 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

Mark van Bommel was zondagmiddag getuige van de klinkende overwinning van Antwerp tegen Beerschot. De ex-trainer van The Great Old zag hoe Antwerp na een dik halfuur 4-0 voorstond en zag daarnaast ook hoe de Beerschot-fans met vuurpijlen begonnen te gooien.

Ondertussen wordt naam van Van Bommel nog steeds genoemd als nieuwe trainer van Anderlecht. Voor Ludo Vandewalle maakte het optreden van de Nederlander zondag op Antwerp echter het een en ander duidelijk. Volgens hem kan Van Bommel het niet maken bij een concurrent te tekenen.

“Dat kan hem denk ik wel overtuigen om het niet te doen”, verwijst de chef voetbal van Het Nieuwsblad in Sjotcast naar de warme ontvangst van zondag. “Hij hecht heel hard aan zijn status in Antwerpen en de warmte van het Antwerpse publiek”, klinkt het.

Vandewalle denkt dan ook dat Anderlecht Van Bommel mag vergeten. ”Voor de centen hoeft hij het ook niet meer te doen. Dus ik denk wel dat dit een reden kan zijn om niet bij Anderlecht te tekenen. Misschien is het binnen tien jaar anders, maar nu is het toch nog wat te vroeg”, aldus de journalist.

Poll: Zie jij Van Bommel na zondag tekenen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Mark van Bommel

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024