Enorme verrassing in de JPL: 'Wouter Vrancken gelinkt aan Anderlecht'

Enorme verrassing in de JPL: 'Wouter Vrancken gelinkt aan Anderlecht'
Dinsdag 01 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken staat met KAA Gent derde in de Jupiler Pro League en lijkt stilaan zijn draai gevonden te hebben bij zijn nieuwe werkgever. Als trainer kende hij al de nodige successen, maar ook als speler had hij een meer dan mooie carrière.

Vrancken begon zijn spelerscarrière bij Sint-Truiden, voor wie hij 206 wedstrijden speelde. Zijn prestaties in Limburg leverden hem destijds een transfer naar Gent op, waar hij nu trainer is. Daarna volgden nog avonturen bij Genk, KV Mechelen en KV Kortrijk.

In Gent speelde hij nog samen met Mbark Boussoufa. De twee konden het goed met elkaar vinden, zo goed zelfs dat de Marokkaan Vrancken probeerde te overtuigen om ook naar Anderlecht te komen destijds. 

In het clubblad WigWam legt Vrancken verder uit. “Wij wisten van elkaar wat we konden en hoe we elkaar nodig hadden op het veld. Toen ik al bij Genk zat later, heeft hij nog geprobeerd om mij bij Anderlecht te krijgen”, onthult hij. Een transfer kwam er echter nooit. “Toen namen ze uiteindelijk Jan Polak, ik heb nooit echt onderhandeld met Anderlecht”, aldus Vrancken.

Poll: Kan Vrancken met Gent kampioen spelen dit jaar?

TAGS  I  Wouter Vrancken  I  Gent  I  Anderlecht

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024