Nu al dé transferstunt van het jaar: 'Neymar keert terug naar Europa'

Nu al dé transferstunt van het jaar: 'Neymar keert terug naar Europa'
Woensdag 02 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Barcelona was een van de bedrijvigste topploegen in het zoeken naar nieuwe spelers deze zomer. Ook nu de transfermarkt al een maand dicht is, blijft het volop in de weer met het vinden van de juiste spelers om de selectie te versterken. Nu wordt het zelfs in verband gebracht met een gigantische stunt.

Zo zou het niemand minder dan Neymar terug naar de club willen halen. De Braziliaan is doodongelukkig in Saudi-Arabië, waar hij op meer dan een jaar tijd nog maar vijf keer in actie kwam door blessure. Komende zomer loopt zijn contract er alweer af.

De superster is niet meteen van plan om zijn verbintenis te gaan verlengen en daar wil Barcelona optimaal van profiteren. Het Spaanse medium SPORT weet dat Neymar zich opnieuw in de kijker wil spelen met het oog op het WK van 2026.

Hij zou kunnen terugkeren naar Brazilië, waar Flamengo en ex-club Santos interesse hebben, maar zelf lijkt hij de voorkeur te geven aan een terugkeer bij Barcelona. Neymar zou zich afgelopen zomer al hebben aangeboden bij de Catalaanse club.

Poll: Kan Neymar het niveau van Barcelona nog aan?

TAGS  I  Neymar  I  Barcelona

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024