Domenico Tedesco kijkt toe: 'Laatste kans voor déze Rode Duivel'

Domenico Tedesco kijkt toe: 'Laatste kans voor déze Rode Duivel'
Woensdag 02 oktober 2024 - 12:30   I   door Redactie

Na zijn doelpunt van afgelopen weekend tegen Leicester City was Leandro Trossard ook dinsdagavond in de Champions League van goudwaarde voor Arsenal. Met een assist had hij een belangrijk aandeel in de 2-0 overwinning tegen PSG. In de studio van VTM2 waren ze erg onder de indruk van zijn prestatie.

“Hij was zeventig minuten lang, tot zijn vervanging, goed”, stel Marc Degryse. “Hij speelde in een vrije rol en was daarin balvast, met veel overzicht. Daar voelt hij zich duidelijk goed in. Hij liep ook heel veel en was zo op verschillende manieren zeer nuttig voor zijn ploeg”, klinkt het erg positief over de Rode Duivel.

Verdient Trossard daarom een nieuwe kans bij de Rode Duivels? “Op basis van deze wedstrijd wel”, vindt Degryse. “Een evidentie”, reageert Toby Alderweireld, waarna hij aangeeft dat het tijd is voor Trossard om ook eens beslissend te zijn voor de nationale ploeg.

“Hij moet inderdaad een keer bepalend kunnen zijn. Hij heeft eens een doelpunt of assist tegen een topland als Italië of Frankrijk nodig, om zo te voelen dat hij ook voor de Duivels belangrijk kan zijn.” Vrijdag maakt Domenico Tedesco de selectie bekend voor het tweeluik tegen Italië en Frankrijk.

Poll: Moet Trossard in deze vorm altijd starten bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Leandro Trossard  I  Rode Duivels  I  Arsenal

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024