Daags voor de clash met Real Sociedad: Fikse waarschuwing voor Anderlecht

Daags voor de clash met Real Sociedad: Fikse waarschuwing voor Anderlecht
Woensdag 02 oktober 2024 - 22:00   I   door Redactie

Sergio Gomez was welgeteld één seizoen actief als speler van Anderlecht en toch zullen vele fans hem maar al te goed herinneren. Enerzijds omdat het nog niet zo lang geleden is, anderzijds omdat hij zich op korte tijd helemaal in de harten van de fans had gespeeld.

Na een passage bij Manchester City werkt hij tegenwoordig zijn wedstrijden af voor Real Sociedad. Laat dat nu net de tegenstander zijn van Anderlecht donderdagavond in de Europa League. Gomez kijkt er enorm naar uit om zijn oud-teamgenoten terug te zien.

“Ik heb er een schitterende periode beleefd, maar tegelijkertijd ben ik erop gebrand om hen te kloppen”, is hij bij Het Laatste Nieuws duidelijk. “Onmiddellijk na de loting heb ik een paar berichtjes uitgewisseld met Stroeykens, Coosemans en Amuzu”, klinkt het verder.

Of Anderlecht iets kan rapen donderdag? Gomez denkt van niet. “Ik vrees dat het héél moeilijk wordt voor Anderlecht om hier overeind te blijven. Op voorwaarde dat wij hen niet onderschatten, ik zal erover waken dat dat niet gebeurt”, wil hij zijn ex-ploeg koste wat kost met lege handen naar huis sturen.

Poll: Heeft Gomez gelijk? Is Anderlecht kansloos?

TAGS  I  Anderlecht  I   Sergio Gomez

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024