Erik Van Looy zorgt voor grote verbazing, VRT baalt énorm

Erik Van Looy zorgt voor grote verbazing, VRT baalt énorm
Woensdag 02 oktober 2024 - 14:15   I   door Redactie

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' moet nog van start gaan, maar toch heeft Erik Van Looy al voor opschudding gezorgd. Weliswaar in positieve zin, zo blijkt.

De fan van Antwerp haalde een kijkcijferpiek bij 'Komen Eten' dankzij zijn onhandige optreden. Liefst 651.000 kijkers stemden af om de kookkunsten van Erik te zien op Play 4. Een mooi cijfer en een van de hoogste op de zender in het prille najaar.

VTM voert de ranglijst aan sinds september. 'The Masked Singer’ eindigt met bijna 1,5 miljoen kijkers heel ver voor de concurrentie. De best bekeken aflevering van 'Thuis' haalde ruim een miljoen kijkers, maar dat is dus een pak minder dan 'The Masked Singer'. Zo is VTM voorlopig de winnaar van het najaar.

Nog opvallend: 'Blind Getrouwd' lokt wat minder kijkers dan vorig jaar, zo'n 100.000. Het VTM-programma zit nu weer op het niveau van 2022. Verder noteren we een goeie score voor de eerste aflevering van 'Kalm Waes' (944.000 kijkers). Daarna zakte het programma echter weg en verloor het veel kijkers. Of hoe de ene Antwerp-fan scoort, maar de andere dan weer tegenvalt. Dat zal toch ook voor VRT erg schrikken zijn geweest.

TAGS  I  Erik Van Looy  I  Tom Waes

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024