Gustaf Nilsson liet andere ploegen links liggen: "Dat sprak mij aan bij Club"

Gustaf Nilsson liet andere ploegen links liggen:
Woensdag 02 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

Gustaf Nilsson heeft zich zijn transfer naar Club Brugge nog niet beklaagd. De Zweedse spits is dolgelukkig in Brugge, ondanks dat hij nog maar drie doelpunten wist te scoren. Tegenover Het Nieuwsblad komt hij nog eens terug op hoe hij bij Club is terechtgekomen.

Er was wel meer interesse voor Nilsson afgelopen zomer. Toch was zijn keuze relatief snel gemaakt. “Het gesprek met het bestuur duurde vier uur, maar toen had ik een duidelijk beeld van hun plannen en verwachtingen. Ik voelde meteen dat Club mij echt wilde”, vertelt de Zweed.

Nilsson, die overkwam van Union, vergelijkt zijn vorige club met zijn huidige werkgever. "Alles is hier net iets groter dan bij Union. De trainingsfaciliteiten, het stadion, de fans. Club Brugge doet elk jaar mee aan de top van de competitie en er is de Champions League. Dat sprak me aan”, verklaart hij zijn keuze.

In die Champions League wacht woensdagavond Sturm Graz. Nilsson hoopt op een goede uitkomst. “Ik wil de club op een goede manier vertegenwoordigen en de fans trots maken. Ook tegen Sturm Graz zal ik alles geven”, aldus de boomlange spits.

 

Poll: Voldoet Nilsson voorlopig aan de verwachtingen voor jou?

TAGS  I  Gustaf Nilsson  I  Club Brugge

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024