'Na Dendoncker denkt ook déze Rode Duivel aan terugkeer naar Anderlecht'

'Na Dendoncker denkt ook déze Rode Duivel aan terugkeer naar Anderlecht'
Woensdag 02 oktober 2024 - 08:30   I   door Redactie

Niet alleen Romelu Lukaku begon zijn carrière bij Anderlecht, ook jongere broer Jordan Lukaku brak door in Brussel. Tegenwoordig is Jordan actief in Turkije, waar hij speelt voor Adanaspor uit de tweede klasse. Toch wil hij vroeg of laat terugkeren naar België.

Bij Pickx Sport blikt hij kort terug op zijn carrière tot nu toe. “Er zijn in mijn carrière heel wat blessures geweest en ook slechte keuzes van mij. Dat zorgt ervoor dat het niet helemaal gegaan is zoals verwacht. Maar op dit moment zit ik bij Adanaspor en ben ik oké”, geeft hij aan.

Lang wil hij echter niet meer in Turkije blijven. Stiekem hoopt hij op een terugkeer naar België. "Ik ben op mijn zestiende prof geworden, dus dat is al dertien jaar, maar ik ben nog maar dertig jaar, dus ik heb nog jaren te goed. Ik ga proberen om Turkije te verlaten en we gaan bekijken of ik mijn carrière in België kan verderzetten.”

Voor welke club hij zou willen uitkomen, moet nog blijken. Misschien een terugkeer naar de club waar het voor hem begon? “Anderlecht? Geen idee, laat ons beginnen met te bekijken of ik weg kan bij mijn huidige club en dan zien we wel”, houdt hij alle opties open.

Poll: Kan Jordan Lukaku nog mee bij een topclub uit België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jordan Lukaku  I  Romelu Lukaku

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024