De verhoudingen zijn duidelijk: Club Brugge troeft Anderlecht genadeloos af

De verhoudingen zijn duidelijk: Club Brugge troeft Anderlecht genadeloos af
Woensdag 02 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Transfermarkt heeft de nieuwe marktwaardes voor de spelers uit de Jupiler Pro League bekendgemaakt. De bekende database bevestigt onder meer de slechte prestatie van Anderlecht. Zij zagen de waardes van hun spelers flink dalen.

Bij de tien duurste spelers uit de Belgische competitie mogen dan wel drie pionnen van Anderlecht behoren, beter dan de vorige update doen ze allerminst. Anders Dreyer (6de) daalt van vijftien miljoen euro naar twaalf miljoen, Kasper Dolberg (10de) ziet zijn waarde van twaalf naar tien miljoen euro gaan.

De andere speler van Anderlecht in de top tien is Mario Stroeykens (9de). De aanvallende middenvelder is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij paars-wit en ziet dat ook gereflecteerd worden in de stand, al zakte of steeg zijn waarde niet. Hij blijft op tien miljoen hangen.

De meest waardevolle speler uit de Jupiler Pro League is Club Brugge-speler Andreas Skov Olsen. De Deen beschikt over een marktwaarde van achttien miljoen euro en doet daarmee beter dan ploegmaat Raphael Onyedika (zestien miljoen) en Kevin Denkey (veertien miljoen).

Poll: Komt de marktwaarde van Skov Olsen overeen met de speler die hij (op dit moment) is?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen  I  Kasper Dolberg  I  Mario Stroeykens

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024