Drama in Limburg: KRC Genk krijgt af te rekenen met verschrikkelijk nieuws

Drama in Limburg: KRC Genk krijgt af te rekenen met verschrikkelijk nieuws
Woensdag 02 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Fiere leider KRC Genk zal het komende weken zonder Carlos Cuesta moeten doen. De centrale verdediger blesseerde zich in het duel tegen KV Mechelen. Het verdict zou een scheurtje in de kuitspier zijn, waardoor hij nu een tijdje out is.

Hoe lang hij precies buiten strijd is, moet nog blijken. Wel mist hij al zeker de uitwedstrijd op Kortrijk van komende zaterdag. Daarna werd hij verwacht bij de nationale ploeg van Colombia, maar volgens Het Belang van Limburg moet hij ook die wedstrijden aan zich voorbij laten gaan.

De blessure van Cuesta komt er op een bijzonder slecht moment. Cuesta kende namelijk een moeilijk begin van het seizoen. De Colombiaan had enige tijd nodig om zich opnieuw te integreren in de groep na de Copa America, waarin het de finale haalde.

Net nu hij opnieuw zijn neus aan het venster stak in Limburg, krijgt de centrale verdediger af te rekenen met een vervelende blessure. Op die manier lijkt Matte Smets opnieuw in de ploeg te komen. Hij verloor zijn basisplaats de afgelopen twee wedstrijden aan Cuesta.

Poll: Een serieuze aderlating voor Genk?

TAGS  I  Genk  I  Carlos Cuesta  I  Matte Smets

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024