Rode Duivel maakt enorm slechte beurt in Europa: "Wat is die slecht"

Rode Duivel maakt enorm slechte beurt in Europa:
Woensdag 02 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

PSV en Sporting Portugal speelden dinsdagavond 1-1 gelijk. Bij de topclub uit Lissabon stond Rode Duivel Zeno Debast in de basis. Hij kende niet meteen zijn beste wedstrijd. Zo stond hij aan de basis van de openingsgoal van de thuisploeg uit Eindhoven.

Het kan snel keren in het voetbal. Vorige speeldag in de Champions League was Debast nog dé uitblinker bij zijn team. De centrale verdediger zorgde met een verwoestend schot van ver buiten de zestienmeter voor de 2-0 eindstand tegen Lille. Twee weken later krijgt hij bakken kritiek over zich heen.

Hij speelde dinsdag dan ook niet zijn beste wedstrijd. Na vijftien minuten kwam PSV op voorsprong en dat was mede dankzij slecht wegspelen van de Rode Duivel. Debast kreeg de bal in het eigen strafschopgebied en werkte niet goed weg, waardoor Jerdy Schouten de 1-0 op het bord zette.

Niet alleen in die fase toonde de ex-speler van Anderlecht zich slordig, ook verder in de wedstrijd leverde hij de bal te makkelijk in. Zijn slechte optreden levert hem nu heel wat kritiek op op X. Onder meer de PSV-fans prijzen zich gelukkig. Debast stond vorige zomer namelijk op het verlangslijstje van de Eindhovenaren. 

Poll: Heeft Debast het potentieel om ooit bij een Europese topclub te spelen?

TAGS  I  Zeno Debast  I  Sporting Portugal  I  PSV

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024