'Terugkeer voor Hans Vanaken bij de Rode Duivels'

'Terugkeer voor Hans Vanaken bij de Rode Duivels'
Woensdag 02 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Bondscoach Domenico Tedesco kan komende interlands niet rekenen op Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. Lukaku blijft in Napoli verder bouwen aan zijn fitheid, terwijl De Bruyne aan de kant staat met een liesblessure. Puzzelen geblazen dus voor Tedesco.

Het Nieuwsblad steekt de bondscoach alvast een handje toe en bekijkt wie hij als vervanger allemaal kan opstellen of selecteren. Voor Lukaku lijken de meest logische opties Loïs Openda of Charles De Ketelaere te zijn, al wordt ook Michy Batshuayi genoemd als kandidaat.

Als vervanger voor De Bruyne wordt in de eerste plaats gekeken naar Leandro Trossard en Yannick Carrasco, maar wordt ook rekening gehouden met een nieuwe selectie voor Hans Vanaken. Hij zou op de plaats van Youri Tielemans kunnen postvatten, die op zijn beurt een rijtje hoger schuift.

Mocht Tedesco er inderdaad voor kiezen om Vanaken opnieuw te selecteren betekent dat de speler van Club Brugge zich na meer dan één jaar afwezigheid weer Rode Duivel mag noemen. Zijn laatste interland dateert van november 2022. Zijn laatste selectie van juni 2023.

Poll: Verdient Vanaken een nieuwe kans bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Hans Vanaken  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Kevin De Bruyne

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024