'FC Barcelona slaat voetbalwereld met verstomming met absolute toptransfer'

'FC Barcelona slaat voetbalwereld met verstomming met absolute toptransfer'
Woensdag 02 oktober 2024 - 18:00   I   door Redactie

Naar alle waarschijnlijkheid neemt Barcelona volgende zomer afscheid van Robert Lewandowski. Het contract van de Pool loopt dan af en ondanks dat Barça de optie heeft om dat met nog een jaar te verlengen, is de verwachting dat ze dat niet gaan doen.

Zodoende moet de Spaanse topclub op zoek naar een vervanger. Eerder werd Erling Haaland al gelinkt aan een move naar Catalonië. Of hij ook betaalbaar is voor de in crisis verkerende club is een heel ander verhaal. Daarom dat Barcelona zijn pijlen nu richt op een goedkopere optie.

Zo zou het interesse hebben in ex-Gent-aanvaller Jonathan David. De Canadees verruilde Gent vier jaar geleden voor een avontuur bij het Franse Lille. Daar loopt zijn contract deze zomer echter af, waardoor Barça nu zijn kans ruikt om toe te happen.

David, ondertussen 24 jaar oud, is als een speer aan het seizoen begonnen. Na elf wedstrijden verspreid over alle competities zit hij aan zeven doelpunten en twee assists. In Barcelona hopen ze dat hij die goede statistieken binnenkort ook in Spanje kan voorleggen.

Poll: Bezit David over het niveau om te slagen bij Barça?

TAGS  I  Barcelona  I  Gent  I  Jonathan David  I  Lille

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024