Nieuwe miljoenen op komst? “Deze Club-speler is gewoonweg te goed voor België”

Woensdag 02 oktober 2024 - 21:47   I   door Redactie

Club Brugge treedt vanavond, op het veld van Oostenrijks kampioen Sturm Graz, voor de tweede keer dit seizoen aan in het vernieuwde Champions League-format. Bij rust staat het 0-1 en dit is volgens de fans te danken aan een erg sterke Christos Tzolis.

Tzolis schoot blauw-zwart al in minuut 23 op voorsprong na een weergaloze treffer. Club had de wedstrijd voordien in handen, maar dat het zo efficiënt uit de hoek komt verbaast heel wat fans. Zeker gezien scoren de afgelopen weken zo stroef verliep.

Naast een sterke Tzolis zagen we ook een opvallend goede Ardon Jashari. Die werd vandaag na lange tijd nog eens in de basis gedropt, en in de eerste 45 minuten strooide hij reeds met heel wat mooie passen en kansen. Afwachten of we ook hem straks nog op het scorebord zien komen.

Poll: Wint Club Brugge van Sturm Graz?