Aster Nzeyimana haalt uit naar Club Brugge-fans: "Ik begrijp dit niet, hoor"

Aster Nzeyimana haalt uit naar Club Brugge-fans:
Donderdag 03 oktober 2024 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge won zijn tweede wedstrijd in de Champions League met 0-1 op het veld van het Oostenrijkse Sturm Graz. Daardoor behoudt blauw-zwart volop uitzicht op een ticket voor de zestiende finales.

Club Brugge won verdiend, maar miste eigenlijk wat veel kansen. Daardoor bleef het spannend tot het einde tegen een toch wel vrij beperkte tegenstander. Na afloop van de wedstrijd niets dan blije gezichten bij Club Brugge, al is nog maar de vraag of het blauw-zwart bestuur zo blij was met de actie van de fans.

Zo gooiden de meegereisde supporters van Club Brugge immers nog vuurpijlen op het veld. "Ik begrijp dit eerlijk gezegd niet zo goed", zei commentator Aster Nzeyimana. "Waarom doe je dat nu? Dit gaat Club Brugge weer een boete kosten", klinkt het nog.

Zestiende finales

Club Brugge staat nu op de 21ste plaats op 36 teams. De eerste acht teams stoten door naar de achtste finales rechtstreeks, de volgende zestien gaan richting de zestiende finales. Club staat momenteel dus op een kwalificatieplaats. Blauw-zwart richt zich uiteraard in eerste instantie op de zestiende finales. Dat zou al een grote stunt zijn voor de Bruggelingen.

Poll: Heeft Aster gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sturm Graz  I  Aster Nzeyimana

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024