Gent-voorzitter Sam Baro komt met uitstekend nieuws voor de fans

Gent-voorzitter Sam Baro komt met uitstekend nieuws voor de fans
Woensdag 02 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

Het wordt een drukke dag morgen voor de Belgische ploegen in Europa. Zowel Cercle Brugge, Anderlecht en KAA Gent spelen donderdagavond in de Europa League en Conference League. De grootste affiche van de avond vanuit Belgisch oogpunt is ongetwijfeld de match van Gent.

De Buffalo’s nemen het in Londen op tegen Chelsea, de vierde uit de Premier League. Op papier lijkt het een onhaalbare kaart te zijn voor Gent, maar in voetbal weet je uiteraard nooit. Gent-voorzitter Sam Baro gelooft alvast in een stunt van zijn ploeg.

“We gaan met 3.200 supporters naar daar. Bijzonder spannend”, vertelt hij aan VTM. “Het is David versus Goliath. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Normaal geloof ik niet in mirakels, maar de ploeg is er klaar voor. De focus is er”, ziet Baro het volledig zitten.

Of Gent ook effectief iets zal rapen op Stamford Brigde zal morgen moeten blijken. De match doet denken aan de wedstrijden uit 2017 tegen Tottenham. Ook toen trok Gent naar Londen als underdog, maar deed het het veel beter dan verwacht. In Engeland werd het 1-1, terwijl de thuiswedstrijd op 1-0 overwinning eindigen. Inspireert het Gent voor een nieuwe stunt?

Poll: Kan Gent iets rapen tegen Chelsea?

TAGS  I  Gent  I  Sam Baro  I  Chelsea

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024