'De volgende in het rijtje: Einde verhaal voor Jesper Fredberg bij Anderlecht'

'De volgende in het rijtje: Einde verhaal voor Jesper Fredberg bij Anderlecht'
Woensdag 02 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Er verdwijnen steeds meer en meer Denen bij Anderlecht. Jeugdcoördinator Mikkel Hemmersam stapte onlangs nog op en even daarvoor werd ook Brian Riemer ontslagen. Op die manier blijft er niet veel meer over van de Deense enclave in Brussel. Een slecht teken voor Jesper Fredberg?

Het was destijds Fredberg die zijn landgenoot Brian Riemer naar Anderlecht haalde. Hoewel Riemer Anderlecht vorig seizoen opnieuw deed meestrijden voor de titel, bleef het niveau van het voetbal fel onder de verwachtingen. Ook dit seizoen was dat het geval, waardoor hij de laan werd uitgestuurd.

Het Nieuwsblad merkt nu op dat de macht van Fredberg steeds minder en minder wordt. Waar hij voordien door middel van een oortje in contact stond met de bank, is dat nu al enkele wedstrijden niet meer zo. Bovendien zat hij afgelopen zaterdag niet naast Wouter Vandenhaute in de tribune.

Daarbovenop lijkt interim-coach David Hubert de 4-3-3-formatie, waarvan Fredberg een groot voorstander is, te willen veranderen. Dat alles én de mislukte zomermercato zorgen ervoor dat de geluiden rond de toekomst van Fredberg bij Anderlecht steeds negatiever beginnen klinken. 

Poll: Is het tijd voor Jesper Fredberg om afscheid te nemen van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg  I  Brian Riemer

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024