Preud'homme: "Mogelijk is dit de reden waarom Carcela niet opdaagt"

Preud'homme:
Zaterdag 21 juli 2018 - 22:14   I   door Redactie

De grote afwezige bij Standard is Mehdi Carcela. Vorig seizoen was hij na de winterstop een absolute uitblinker bij de Rouches. Nu is hij al sinds maandag spoorloos. De middenvelder komt niet meer opdagen.

Preud'homme heeft er het raden naar waarom Carcela niet komt opdagen. "Ik was heel verrast dat hij er maandag niet was", zegt MPH. "Ik heb met Mehdi gesproken na het Wereldkampioenschap - toen hij even in het land was. We hebben de datum vastgelegd waarop hij opnieuw moest beginnen trainen."

"Het gesprek verliep heel positief. Achteraf is hij zelfs nog komen kijken naar onze oefenwedstrijd, heeft hij gegeten met de groep. Geen idee waar het sindsdien is misgelopen. Ik weet dat zijn aankoopoptie op de laatste dag gelicht is. De voorzitter (Venanzi, red.) beloofde aan de makelaar dat als hij de prijs kon laten zakken, het verschil voor Mehdi was. Een geste. Granada hield echter vast aan de vraagprijs (2,5 miljoen euro, red.), dus... Heeft dat ermee te maken? Er is de laatste dagen alleszins nog geen contact geweest met Carcela of zijn entourage", besluit Preud'homme in Het Laatste Nieuws.

Poll: Mag Carcela nog terugkeren?

TAGS  I  Standard

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024