Barcelona heeft beslist over terugkeer van Neymar: 'Dit gaan ze doen'

Barcelona heeft beslist over terugkeer van Neymar: 'Dit gaan ze doen'
Vrijdag 28 juni 2019 - 11:00   I   door Redactie

Neymar wil zijn huidige club Paris Saint-Germain verlaten en terugkeren naar zijn oude liefde FC Barcelona. Een duidelijke wens van de Braziliaan, alleen is het nog maar de vraag of Barcelona van plan is om die in te willigen.

Hoewel Spaanse media in de voorbije dagen en weken meermaals berichtten dat Barcelona met PSG en Neymar aan het praten was over een terugkeer, lijkt men in Camp Nou niet te staan springen voor een terugkeer van de aanvaller.

"Het klopt dat Neymar terug wil, maar het is bij ons geen onderwerp van gesprek", tekende Voetbal International tijdens een persconferentie op uit demond van vice-president Jodi Cardoner. "Ik hoor op de straat dat we hem al hebben vastgelegd. De realiteit is dat we niet eens contact met hem hebben gehad."

"Veel spelers willen naar Barcelona komen"

Het geforceerde vertrek van Neymar heeft diepe wonden achtergelaten bij Barça, dat is wel duidelijk. "Neymar is een geweldige speler, maar de omstandigheden rond zijn vertrek moeten worden bekeken voordat deze hypothetische transfer reëel wordt. Er zijn veel dingen rond zijn vertrek die ik niet begreep. We moeten veel dingen oplossen en scenario's veranderen."

En dan is er ook nog het financiële plaatje. "Ik begrijp dat veel spelers het doel hebben naar Barcelona te komen, waar de beste speler ter wereld speelt", aldus Cardoner nog. "Iedereen kan dat willen, maar we moeten ons houden aan ons budget."

Geen deal?

Volgens Spaanse media wijzen de uitlatingen van Cardoner erop dat Neymar een terugkeer naar Barça mag vergeten. In Camp Nou zouden ze de voorkeur geven aan de komst van Antoine Griezmann.

Poll: Denk jij dat Neymar volgend seizoen opnieuw bij Barcelona speelt?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024