Annelien Coorevits getroffen door drama

Annelien Coorevits getroffen door drama
Vrijdag 25 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Annelien Coorevits, voormalig Miss België, sprak in een openhartig interview met Het Laatste Nieuws over een groot persoonlijk verlies dat haar nog steeds diep raakt. Vorig jaar verloor ze haar beste vriendin Nele aan zelfdoding, een gebeurtenis die een blijvende impact op haar leven heeft.

"Voor het eerst in mijn leven is er iets dat ik niet kan relativeren, en dat is het overlijden van mijn beste vriendin. Ik kan dat niet plaatsen, het heeft een krater geslagen en ik krijg dat gat met geen mogelijkheid opgevuld", vertelt Annelien.

Annelien en Nele deelden jarenlang een hechte vriendschap. “We hadden een instant klik. Drie tot vier keer per week zagen we elkaar, zorgden voor elkaars kinderen en gingen zelfs samen op reis toen we allebei gescheiden waren. Een betere vriendin dan Nele bestond niet.”

Hoewel Annelien wist dat Nele het moeilijk had, kwam haar overlijden als een enorme schok. “Ik vraag me nog altijd af: had ik meer kunnen doen? Ik denk het niet. Maar toch. Ik mis haar enorm, maar ik ben niet boos op haar, daarvoor zie ik haar te graag.”

Te moeilijk

Annelien probeert het verdriet te verwerken, maar geeft toe dat het nog altijd moeilijk is om de emoties volledig toe te laten. “Ik probeer het gewoon te blocken. Al die emoties binnenlaten: dat is nog te moeilijk.”

TAGS  I  Annelien Coorevits

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024