Ruben Van Gucht spreekt klare taal: "Met een andere vrouw kan, ja!"

Ruben Van Gucht spreekt klare taal:
Donderdag 24 oktober 2024 - 10:00   I   door Redactie

Ruben Van Gucht was afgelopen weekend opnieuw onderwerp van gesprek. Tijdens een uitzending op Radio 2 uitte collega BV Tine Embrechts stevige kritiek op hem. Ze vroeg zich openlijk af of Van Gucht "alleen voor zijn kind zorgt als het leuk is." Dit naar aanleiding van zijn overweging om naar Kroatië te verhuizen, waar zijn vrouw Blanka Vlasic met hun zoontje Mondo woont.

De opmerkingen van Embrechts leidden tot heel wat reacties op sociale media, die voor veel verontwaardiging zorgden bij Van Gucht. In de rubriek 'Mijn gedacht' op Radio 2 reageerde hij fel op de kritiek. “Niemand hoeft een mening te hebben over wat iemand anders privé doet. Ik krijg kritiek omdat ik een bekend figuur ben, maar dat maakt het niet oké", aldus Van Gucht.

"Het is mijn leven"

Van Gucht maakte duidelijk dat zijn privéleven enkel zijn eigen zaak is. Zo citeert hij iemand op sociale media. “Op de Olympische Spelen was hij toch met een andere vrouw? Blijkbaar kan dat zomaar?’ Ja, dat kan! Het is namelijk mijn leven", antwoordde hij.

Poll: Heeft Ruben gelijk?

TAGS  I  Ruben Van Gucht

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024