Kat Kerkhofs geeft zich helemaal bloot: "Dit is de eerste keer"

Kat Kerkhofs geeft zich helemaal bloot:
Dinsdag 22 oktober 2024 - 23:00   I   door Redactie

Kat Kerkhofs is de laatste tijd een bekend gezicht op televisie, en haar deelname aan het programma Over De Oceaan legt haar nog meer bloot dan ooit tevoren. De bekende presentatrice en echtgenote van voetballer Dries Mertens geeft aan dat de camera’s voortdurend aanwezig zijn, waardoor je niet anders kunt dan jezelf laten zien.

Kwetsbare kant van Kat Kerkhofs

In gesprek met Tv Familie vertelt Kat dat deze ervaring heel wat emoties heeft losgemaakt, met name over het verlies van haar vader. “Er zitten een aantal momenten in de show waar ik me erg kwetsbaar opstel, vooral wanneer ik praat over de dood van mijn papa. Dit is de eerste keer dat de kijker mij op die manier ziet, en dat voelt behoorlijk spannend", geeft ze toe. Toch beschouwt ze het als een waardevolle ervaring om haar emoties te delen met een groot publiek.

Haar echtgenoot Dries Mertens, de Belgische voetballer, is echter niet verrast door deze kant van Kat. “We zijn al bijna twintig jaar samen, en we zijn nog steeds heel gelukkig. We vormen echt een sterk team, zowel voor onszelf als voor onze zoon Ciro", zegt Kat. De twee hebben door de carrière van Dries veel in het buitenland gewoond, wat hen geholpen heeft om een sterke band op te bouwen.

Poll: Kijk jij naar 'Over De Oceaan'?

TAGS  I  Kat Kerkhofs

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024