'Ajax wil miljoenen betalen voor sterkhouder van Anderlecht'

'Ajax wil miljoenen betalen voor sterkhouder van Anderlecht'
Zondag 20 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Ajax richt zijn pijlen op Mario Stroeykens van Anderlecht. De Amsterdammers zijn gecharmeerd van het 19-jarige talent, dat zich de afgelopen tijd in de kijker heeft gespeeld. Maar Ajax is niet de enige club die belangstelling heeft; volgens La Dernière Heure heeft Stroeykens de keuze uit meerdere buitenlandse topclubs.

Stroeykens stond afgelopen zomer al dicht bij een vertrek bij Anderlecht, maar toen kwam er geen akkoord. Desondanks is de interesse in hem onverminderd groot. Ajax lijkt nu de meest concrete optie te zijn, al blijft de concurrentie hevig. De Amsterdammers zouden een serieuze poging willen wagen om Stroeykens binnen te halen.

Strategie

De interesse van Ajax past in hun recente strategie om jonge talenten uit België naar Amsterdam te halen. Eerder slaagde de club er al in om Ethan Butera en Rayane Bounida van Anderlecht over te nemen en Mika Godts bij KRC Genk weg te plukken. Als de deal rondkomt, zou Stroeykens de vierde jonge Belg zijn die zich bij Ajax aansluit, wat hun visie op de ontwikkeling van jonge talenten benadrukt.

Poll: Zou Ajax een mooie club voor Stroeykens zijn?

TAGS  I  Mario Stroeykens  I  Ajax  I  Anderlecht

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024