Wesley Sneijder haalt zwaar uit: "Wat een irritante jankerd!"

Wesley Sneijder haalt zwaar uit:
Zondag 20 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

Wesley Sneijder nam geen blad voor de mond in het praatprogramma Rondo van Ziggo Sport, vooral niet toen Sergio Busquets ter sprake kwam. Terwijl hij lof uitsprak over Andrés Iniesta, die onlangs stopte als profvoetballer, had hij een heel andere mening over diens toenmalige ploeggenoot.

Sneijder was vol bewondering over Iniesta’s rustige en vriendelijke karakter. "Een geweldige speler, altijd zacht en lief", vertelde hij. Maar Busquets beschreef hij als precies het tegenovergestelde: "Hij deelde uit, maar als hij zelf een tik kreeg, lag hij meteen op de grond te janken."

Champions League-incident

Sneijder herinnert zich vooral één moment in de halve finale van de Champions League tussen Inter en Barcelona. "Wij hadden thuis met 3-1 gewonnen en moesten naar Camp Nou. Na een paar minuten deed Busquets alsof hij geraakt werd, waardoor Thiago Motta rood kreeg. Daarna stond hij gewoon weer op."

Met een knipoog vertelde Sneijder dat hij zelfs tegen Busquets zei: "Ik zie je wel in Ibiza deze zomer, dan gaan we kletsen." De felle confrontaties op het veld zorgden ervoor dat Sneijder elke wedstrijd met hem in de clinch lag.

Poll: Heeft Sneijder gelijk over Busquets?

TAGS  I  Wesley Sneijder  I  Sergio Busquets

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024