'Bakayoko-drama bij PSV'

'Bakayoko-drama bij PSV'
Maandag 21 oktober 2024 - 16:00   I   door Redactie

Hoewel PSV dit seizoen oppermachtig is met een 27 op 27 in de competitie en al 29 doelpunten heeft gescoord, krijgt Rode Duivel Johan Bakayoko steeds meer kritiek. Ook na de overwinning tegen AZ ligt de jonge aanvaller onder vuur.

In Studio Voetbal uitte analist Theo Janssen zijn frustraties over het spel van Bakayoko. "Elke keer als hij in een één-tegen-één komt, kapt hij de bal af en speelt hij terug. Hij vertraagt constant het spel, terwijl hij op volle snelheid niet te verdedigen is. Misschien is het de druk", aldus Janssen. Hij suggereert dat Bakayoko een plek op de bank zou verdienen, met alternatieven als Couhaib Driouech en Ivan Perisic die in zijn ogen betere opties zijn.

Afellay: "Te voorspelbaar"

Voormalig PSV’er Ibrahim Afellay sloot zich aan bij de kritiek. "Bakayoko is veel te voorspelbaar. Negen van de tien keer gaat hij naar binnen en probeert hij vanuit stilstand een tegenstander te passeren. Dat werkt niet op dit niveau", verklaarde Afellay. Volgens hem moet Bakayoko meer variatie en diepte in zijn spel brengen en een voorbeeld nemen aan Jeremy Doku, die zowel binnendoor als buitenom gevaarlijk is.

Poll: Wordt Bakayoko een té grote toekomst voorspeld?

TAGS  I  PSV  I  Johan Bakayoko

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024