Marc Degryse rekent af met Belgische topclub: "Een draak"

Marc Degryse rekent af met Belgische topclub:
Maandag 21 oktober 2024 - 08:30   I   door Redactie

Marc Degryse heeft zich kritisch uitgelaten over de prestatie van Anderlecht in de nederlaag tegen Beerschot. In een column voor Het Laatste Nieuws omschreef hij de wedstrijd als een "draak van een wedstrijd" en stelde hij dat het niveau van paars-wit niet aan de verwachtingen voldeed.

"Het eerste kwartier van Anderlecht was goed, en ik verwachtte elk moment een openingsdoelpunt", aldus Degryse. "Maar zodra Beerschot een keer over de middenlijn kwam, leek Anderlecht vol twijfels te gaan voetballen."

Degryse wees vooral op het gebrek aan agressiviteit en scherpte bij Anderlecht. “De 1-0 en 2-1 kwamen tot stand doordat de spitsen van Beerschot niet werden aangepakt. Dat toont een gemakzucht en een gebrek aan grinta in de ploeg.”

Werk aan de winkel

Ook in de aanval zag Degryse een gebrek aan vechtlust. "Na de 2-1 had ik nooit het gevoel dat er woede of frustratie was om te verliezen tegen de laatste in het klassement. Waar was het eergevoel?" Degryse benadrukt dat er werk aan de winkel is voor David Hubert, die de mentaliteit van de wedstrijd tegen Real Sociedad terug moet brengen bij het team.

Poll: Maak jij je zorgen om Anderlecht?

TAGS  I  Marc Degryse

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024